Meer weten? Bel 0344 699 699

Paardenbox actiefstal

Een paard heeft beweging nodig. Een actiefstal helpt hierbij. Hoe? Door het toepassen van meerdere voederplaatsen en schuilplaatsen zal een paard van de ene naar de andere plaats lopen. Anders dan alles op 1 locatie kan uw paard op meerdere plekken schuilen en voedsel vinden. Hierdoor ontstaat dat het paard geen vaste plaats heeft maar van de ene naar de andere plaats loopt. Dit werkt het beste als het paard beschikt over voldoende weide.

VillaRos maakt, verkoopt en verhuurd paardenboxen en hit- actief stallen. Huren is vaak een mooie optie omdat een weide vaak ook wordt gehuurd. Als die huur dan stopt kun u ook weer gemakkelijk af van de gehuurde paardenboxen of hit- actief stal.

Ook als u de weide niet huurt is het een mooie optie, omdat deze boxen vrijwel overal te plaatsen zijn zonder bouwvergunning. Dus geen gedoe met bouwen en vergunningen, veel flexibeler (want snel te verplaatsen) en een veel lagere investering dan bouwen.

Wij maken de paardenstallen / paardenboxen op maat. Dit kan al voor de ruimte van 1 box. 1 (grotere) unit kan tot 4 paardenboxen ingericht worden. En daar zijn er weer meerdere van te plaatsen. Dus als u meerdere paarden kwijt wil dan zijn daar ook combinatie's van een aantal units voor toe te passen.

Bel gerust met onze verkoop, en verken de mogelijkheden. Bel 0344 699699 of maak gebruik van het contactformulier.